Muzika flet gjuhen e engjejve

Mbeshtetesit

Ketu ndodhen shumica e mbeshtetesve te ketij fesitvali. Bashkia e Durresit dhe Ambasada Austriake kane qene partneret tane qe prej Edicionit te Pare.

Midis aktiviteteve te shumta kulturore qe mbahen ne Durres cdo vit, Ministria e Turizmit Kultures Rinise dhe Sporteve i kushton ketij aktiviteti nje vemendje te vecante.

Ky aktivitet mbeshtetet nga “Regione Puglia Assesorato Mediterraneo”. Ata i kane kushtuar vemendje ketij aktiviteti qe prej Edicionit te Dyte.

Institucionet me te reja qe mbeshtesin Festivalin Nderkombetar te Muzikes se Dhomes pervec Ambasades Franceze jane:

Italian Institute of Culture, Societe Generale Albania, Vodafone.